top of page

Šv. Valentino dienos šventinės idėjos


Vasario mėnuo daug kam asocijuojasi su Šv. Valentino diena ir romantiškais pasimatymais. Kartais patys sau sukuriame daug spaudimo, kad turime sugalvoti kažką labai ypatingo Šv. Valentino dienos pasimatymui. Kviečiu atsipalaiduoti ir pasitelkti truputį nuoširdaus kūrybiškumo. Pasimatymas nebūtinai turi būti prabangus ar įmantrus, kad būtų įsimintinas. Tai laiko praleidimas su brangiu, mylimu žmogumi. Štai keletas Šv.Valentino dienos pasimatymų idėjų, kurios paskatins jūsų kūrybiškumą ir padės įžiebti romantiką.

* Grįžkite ten, kur viskas prasidėjo. Prisiminkite savo pirmąją kaip poros Šv. Valentino dieną. Jei prisimenate, ką veikėte, ką valgėte vakarienei, pabandykite tai atkurti. Manote, kad jau praleidote pakankamai laiko vienas su kitu, kad žinotumėte atsakymus į visus klausimus? Pasitikrinkite pasiruošę iš anksto keletą įdomesnių, nestandartinių klausimų vienas kitam, kad dar geriau vienas kitą pažintumėte. Pavyzdžiui galite pasidalinti: Kokios būtų tavo svajonių atostogos? Koks tau buvo smagiausias dalykas, įvykęs studijų/mokyklos laikais? Koks tau įsimintiniausias įvykis iš mūsų bendro gyvenimo?

* Bendras mėgavimasis maistu apjungia. Esu tikra esate matę bent vieną maisto gaminimo laidą. Pasirinkite jums patinkančio vedančiojo kulinarinę laidą ir drauge ją pažiūrėję kartu pasigaminkite šventinę vakarienę pagal laidoje pateiktą receptą. Jei jums patinka gaminti, kulinarinės laidos žiūrėjimas drauge, naujo patiekalo bendras gaminimas ir mėgavimasis juo, suteiks daug smagių akimirkų. Puiki vakaro programa garantuota.

* Praleiskite vakarą muziejuje ar meno galerijoje. Paroda gali suteikti temų įdomiam pokalbiui, aptariant tai, ką matote, ir daugiau atskleisti, kaip jūs matote pasaulį. Taip praturtinsite save ir vienas kitą.

* Pasiimkite laisvą nuo darbų dieną ir praleiskite ją kartu. Darbo dieną vaikai bus darželyje, mokykloje, arba paprašykite, kad mažesnius kas nors prižiūrėtų. Porai labai svarbu nors kartais praleisti laiką tik dviese. Šv. Valentino diena tikrai gera proga.

* Pradėkite nuo deserto. Jei neturite laiko pasigaminti ypatingos vakarienės, pasigaminkite arba pasiimkite išsinešimui ypatingą, mėgstamiausią desertą. Šventės proga labai smagu ką nors padaryti visiškai kitaip. Pradėkite vakarienę nuo deserto ir gali būti, kad jums net nerūpės, kad praleidote vakarienę.

* Atskleiskite savo vidinį kūrėją. Internete yra daugybė tapybos ir piešimo video filmukų. Paimkite vaikų dažus, nusipirkite porą nedidelių drobių ir įsirenkite savo „studiją“, kurioje nupiešite bet ką, ką vedžios jūsų ranka, arba kokių idėjų pasisemsite iš video. Kurkite drauge viename kambaryje, bet galite įsitaisyti taip, kad negalėtumėte matyti vienas kito paveikslų iki didžiojo atskleidimo kūrybos proceso pabaigoje. Taip pat galite piešti drauge ant vienos drobės papildydami vienas kitą ir sujunkdami kūrybą į vieną paveikslą. Smagus ir apjungiantis patyrimas nuspalvins visą šventinį vakarą.

* Pasijuokite iš prasčiausio filmo. Pasirinkite blogiausią filmą, kokį galite rasti, ir žiūrėkite jį tam, kad galėtumėte komentuoti ir juoktis drauge, net jei tai nėra komedija.

* Pabūkite meilės turistais. Apsistokite miesto viešbutyje, kuriame yra jums patinkantis restoranas arba atsiveria gražus vaizdas. Apsimeskite, kad esate užsienyje, ir išbandykite tai, ko niekada nebandėte, apsilankykite ten, kur dar nebuvote.

* Pasimėgaukite praeitimi. Ištraukite savo vestuvių vaizdo įrašą ar nuotraukas ir pažiūrėkite. Pamatysite, kaip pokalbis ir prisiminimai kils ir vystysis natūraliai. Paleiskite savo pirmojo šokio dainą ir mėgaukitės lėtu šokiu. Leiskite šiems prisiminimams jus lydėti visą vakarą, atgaivindami juos ir džiaugdamiesi buvimu kartu.

* Šv. Valentino diena visai šeimai. Sukurkite ypatingą dieną visai šeimai su nuostabia vakariene ir skaniu desertu. Užbaikite vakarą šeimos stalo žaidimu arba atsigulkite visi ant sofos ir mėgaukitės visai šeimai tinkamu filmu. Vaikai taip mokosi parodyti meilę ir kurti šventę.

* Sukurkite laiko kapsulę. Tai dviejų Šv. Valentino dienų pasimatymų idėjos viename. Įdėkite šiuos metus atspindinčius dalykus į bet kokią jums gražią dėžutę (jei turite ką nors panašesnio į kapsulę, tuo geriau), parašykite vienas kitam laiškus, užklijuokite ir padėkite į dėžutę. 2023 m. vasario 14 d. kalendoriuje pažymėkite „atidaryti laiko kapsulę“. Tada užsisakykite picą ar kitą mėgstamą patiekalą ir mėgaukitės kelionių laiku filmu.

* Romantiški pusryčiai. Pradėkite dieną romantiškai ir pasimėgaukite Šv. Valentino dienos pusryčiais. Padarykite kuo daugiau patiekalų širdies formos. Kas nemėgsta širdelės formos blynų? Taip pradėjus dieną romantiška nuotaika lydės iki pat nakties.

Kad ir ką pasirinktumėte veikti šią romantišką dieną, svarbiausia yra ne tai, ką darote, o su kuo! Beje, nelaukite iki vasario vidurio, kad išreikštumėte savo meilę. Negalite „pasakyti to gėlėmis, dovanomis ar vakariene“, jei to nesakėte visą laiką. Įsitikinkite, kad jums brangus žmogus žino, kaip stipriai jį/ją mylite kiekvieną dieną.

Įkvepiančios ir apjungiančios kūrybos mėgaujantis kartu praleistu laiku.

27 peržiūros

Naujausi įrašai

Rodyti viską
bottom of page