top of page

"Būk pokyčiu, kurį nori matyti" - Mahatma Gandhi


Kiek esame pasiruošę pokyčiui, kurio reikalauja pasaulis? Tai susiję su mūsų Prasmės matymu ir Empatija. Mes esame dalis didelės istorijos, kurioje labai svarbus ryšys su kitais. Pandemija mus izoliavo ir mūsų ryšiai patiria išbandymą, kartu esame skatinami ieškoti atsakymų: Kokių ryšių man reikia? Kas aš esu tuose ryšiuose? Kaip ryšys su kitais tampa dalimi to, kas esu?

Ryšiai su kitais, bendrumas padaro mus stipresniais. Tada nelieka Aš ir Kiti, o yra Mes. Būtent ryšys su kitais suteikia gyvenimui prasmę. Būtent su kitais mes padarome reikšmingiausius dalykus.

Pokyčiai vyksta tiek išorėje, tiek viduje. Mes negalime kontroliuoti to, kas vyksta aplink mus, bet mes galime kontroiuoti tai, kas vyksta mūsų viduje. Pradėti pokytį pasaulyje galime pradėdami nuo savęs. Kas įvyksta viduje, kuria realų pokytį išorėje. Būkime asmenybėmis, kuriomis norime būti, ir suteikime pasauliui tai, ką galime geriausio. Taip sukuriama tai, kas jokiu kitu būdu, atskirai po vieną nebūtų sukurta. Kai atrandame prasmę savyje ir tuo dalinamės kasdienybėje, kuriame ryšį su kitais kad ir kokios išorinės aplinkybės būtų. Taip tampame pokyčių katalizatoriais ir įgyvendintojais. Tai praturtina mus visus ir suteikia gyvenimui sparnus.

Jei jums sunku kurti ryšius su kitais dabartinėmis salygomis, arba klausiate savęs kokia prasmė ir nerandate atsakymo, arba jus gąsdina pokyčiai - susisiekite su mumis. Kartu atrasime atsakymus ir aiškumą.

51 peržiūra

Naujausi įrašai

Rodyti viską
bottom of page